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Additional Vendor Questions Received Via Email 

1. Question- Is a current DDA TCM provider qualified to bid under the RFP?  

Answer- Yes, according to the procurement law, the entity is not an employee of the state nor 

did they develop the scope of this RFP therefore no conflict exists. 

 

2. Question- Section 503 of the Rehabilitation Act of 1973 new rules require that any contract 

with the federal government or organization that is using federal funds for a project (including 

pass through funds through the state) has a goal of hiring 7% people with disabilities in all job 

categories.  As a federally funded project, this RFP is subject to this regulation. How would that 

be enforced in procurement and contract management? 

Answer- Section 508, an amendment to the United States Workforce Rehabilitation Act of 

1973, is a federal law mandating that all electronic and information technology developed, 

procured, maintained, or used by the federal government be accessible to people with 

disabilities. Technology is deemed to be "accessible" if it can be used as effectively by people 

with disabilities as by those without. To demonstrate that a product or Web service is in 

compliance with Section 508, the creator completes a Voluntary Product Accessibility Template 

(VPAT), an "informational tool" that describes exactly how the product or service does or does 

not meet Section 508 standards. The completed VPAT gets posted on the creator's Web site to 

provide government officials and consumers with access to the information. 

 

3. Question- Please clarify how a new company (under 3 years) would indicate financial stability.   

Answer- Financial stability needs to be indicate through either Bradstreet ratings or through 

your bank verification or some other means to show that you have capacity to meet the needs 

of this contract within the specified time indicated. 

 

4. Question- Could a new company whose key staff have done similar work in the past provide 

references from work while employed elsewhere and for longer than 5 years ago? 

Answer- Yes. 


